post

Tisztelt leendő szponzorunk!

Szervezetünk működéséhez és színvonalas programok szervezéséhez szükségünk van támogatásra, amely segítségével nemcsak a résztvevőknek teremtünk értéket, hanem egy nagyobb célt is szolgálunk. A nemzetköziség jegyében teret nyitunk fiataloknak a kultúracserére, de nem a hagyományos turizmus keretein belül, hanem sokkal valódibb élményeket nyújtva. Szeretnénk, hogy a világ számos pontjáról érkező vendégeink valóban megismerjék a Magyarországon működő vállalatokat és jó hírnevüket magukkal vigyék.

Amire szükségünk van

A legkisebb támogatást is nagyra értékeljük!

Program támogatás

Az általunk szervezett Nemzetközi Hétből minden évben megpróbáljuk kihozni a maximumot! A lehető legérdekesebb módon szeretnénk bemutatni fővárosunk a hozzánk érkező külföldi diákoknak, így programjaink lebonyolításához is szívesen vesszük a támogatást, mind finanszírozás, mind helyszínek biztosítása tekintetében.

Céglátogatási lehetőség

A Nemzetközi Hét során három cég-/gyárlátogatást is szervezünk a szakmaiság jegyében, hisz a rendezvény egyik alappillérét képezi országunk üzleti világának bemutatása. Örömmel fogadjuk, ha lehetőséget kapunk egy Magyarországon működő vállalat mindennapjainak betekintésére, vagy éppen egy érdekes témáról hallgathatunk előadást angol nyelven szponzorunk által.

Terméktámogatás

Bármilyen terméktámogatásnak örülünk. A vállalatoktól kapott szponzorációs termékeket az ideérkező diákok welcome csomagjának összeállításához használjuk fel, illetve kisebb étkeztetések megoldásához.

Anyagi támogatás

Költségeink finanszírozásához szükségünk van anyagi támogatásra, így szívesen fogadunk szabadfelhasználásra felajánlott összegeket is.

Amit mi nyújtunk

Támogató partnereinknek megjelenési felületet biztosítunk, céges logóikat, termékeiket szerepeltetjük honlapunkon, közösségi média felületeinken és az erre az eseményre kiadott újságban, plakátjainkon, ajándékpolóinkon.

Hirdetett bejegyzéseinknek több mint 15.000 fős elérése van és nem hirdetett posztjainkat is 1000-1500, főként üzleti irányultságú diák, végzett egyetemista látja nap, mint nap.

A világ 14 országából és azok legnevesebb gazdasági egyetemeiről érkeznek hozzánk külföldi diákok egy hétre, és maga a kb. 90 fős szervezetünk tagjai pedig Magyarország legelismertebb egyetemeinek hallgatói.

Lehetőséget biztosítunk továbbá közös programok szervezésére is, amely leggyakrabban a cég által, az egyetem diákjai számára tartott előadás formájában valósul meg. Ennek megszervezését, hirdetését és lebonyolítását vállaljuk, a programtól függő hallgatóságot (30-300 fő) biztosítva.

További információért, valamint ajánlatok egyeztetése érdekében kérjük az iwbudapest@gmail.com címen keressenek.